صاحبین کار و کسب های مجازی باید بدانند برای برند شدن در پلتفرم های اینترنتی به خصوص صفحات مجازی باید شخصیت برندشان را تعریف و ارزش ها و پیام هایشان را کاملا واضح و صریح بیان کنند.زمانی که از برندینگ صحبت میشود DNA برند خیلی به گوش می خورد و تصور همه این است که لوگو و رنگ سازمانی مهم ترین قسمت DNA برند است. بخش مرکزی برند لوگو ، رنگ و طراحی که نقش اساسی در تصویر برند دارند. لوگو و تصویر برند جز ویژگی های ظاهری برند شما هستند و در ذهن مخاطب تصویری از برند شما را بخاطر میسپارند. بسیاری از برند ها یک لوگو در ابتدا طراحی میکنند و فکر میکنند تا سالیان سال باید از آن لوگو استفاده کنند اما این طور نیست در واقع با تغییرات سلیقه مخاطبان لوگوهاشان باید مدرن و اصالح شوند. درست است مخاطب همان لوگو قدیمی در ذهنشان ثبت شده است ولی نسخه بروز شده حس بهتری به مخاطب می دهد. اما DNA برند بسیار فراتر از لوگو و ویژگی های ظاهری است. در واقع استراتژی بازار، ماهیت بازار، نیروهای داخلی و نیروهای خارجی است که بر برند شما تاثیر گذار هستند . بعد از انتخاب لوگو و رنگ سازمانی باید شخصیت برندتان را مشخص کنید.
شخصیت برند در واقع حسی است که مخاطب از برند شما میگیرد و می تواند با برند شما ارتباط بر قرار کند. داشتن یک شخصیت برای برندتان کمک میکند تا مخاطب حس انسانی را بگیرد و با آن ارتباط برقرار کند و به آن وفادار باشد . در برند سازی شخصیت برند 21 شخصیت کهن الگو وجود دارد که توسط کارل یونگ تعریف شده است. در واقع این 21 کهن الگو، شخصیت هایی بر گرفته از هنر و تاریخ در داستان ها و افسانه ها و از منظر روانپزشکی بررسی و انتخاب شده است که به خوبی تجربیات انسانی را منتقل میکنند . کهن الگو کمک میکند تا شخصیت ها برای انسان ها ملموس باشد و در ذهن بشریت جاسازی شده است و خلق و پرورش یافته است.
12 کهن الگو : 1-معصوم 2-دانا 3-قهرمان 4-انسان عادی 5-مراقب 6-خالق 7-کاشف 8-شورشی 9-عاشق 10-رهبر 11-مزاح کننده 12-جادو گر
معصوم The Innocent : شخصیتی که کامال در چهارچوب اخلاقیات عمل میکند. برند: CHANEL
دانا Sage : شخصیتی باهوش و خردمند تا پاسخ سوال های را بدهد. برند: PHILIPPE PATEK
قهرمان Hero : می خواهد با یک چالش مبارزه کند و نجات دهنده باشد. برند : ROLEX
انسان عادی Everyman : شخصیتی درگیر روزمرگیست و کارهای تکراری انجام میدهد. برند : FENTY
مراقب Caregiver : شخصیتی که فداکاری های زیادی دار د و همیشه در حال حمایت دیگران است. برند: SEASONS FOUR
خالق Creator : هنر یا ساختار ها را خلق میکند. برند : Apple
کاشف Explorer : شخصیتی که از مرز های موجود عبور میکند و در حال شناخت نا شناخته هاست. برند :LAND ROVER
قانون شکن( شورشی) Outlaw : شخصیتی که بر این باور است قانون های برای شکسته شدن نوشته میشوند. برند :BALENCIAGA
عاشق Lover : رهبری رمانتیک هدف اصلی آن قلب مخاطبانش است. برند : HERMES
رهبر Ruler : رهبری و کنترل بازار را برعهده دارد. برند : MERCEDES BENZ
مزاح کننده Jester : یک شخصیت خنده دار یا حقه باز کمدین اما در باطنش پیام های مهمی را بیان میکند. برند : GUCCI
جادوگر Magician : شخصیتی قدرتمند که جهان را با راه های مشخص خود کنترل میکند. برند : BVLGARI
سخت ترین قسمت انتخاب یک کهن الگو مناسب و بجا با توجه به ارزش های برندتان است .
شما با شخصیت برند و داشتن لوگو و رنگ سازمانی مناسب کاملا به صورت حرفه ای وارد فضای اینترنتی میشوید و بعد از اینها باید برای باقی ماندن در این فضا تلاش کنید .در واقع برند شدن به مشتریانتان کمک میکند تا شک و تردید نسبت به شما نداشته باشند.اهمیت برندینگ زمانی مشخص میشود که شما در رقابت با رقبایتان قرار بگیرد و یا زمانی که محصول جدیدی وارد بازار میکنید و شما تنها به عنوان یک برند شناخته شده از شما وارد بازار شود قیمت گذاری ها توسط شما انجام میشود. قابل اشتباه رایج صاحبین کار و کسب های مجازی اینست که صفحات مجازی را با فروشگاه آنلاین اشتباه میگیرند در واقع صفحات مجازی برای ساختن جامعه ای از مخاطبین مورد هدفشان و ارتباط با آنها طراحی شده است. درست است تولید محتوا تاثیر بسیار زیادی در جذب مخاطب دارد اما لزوما تولید محتوا به تنهایی برای برند شدن در پلتفرم های اینترنتی کافی نیست.
راهکارهای مختلفی برای برندینگ در اینترنت وجود دارد از جمله :