وب برندینگ

برای برندینگ باید به ویژگی های ظاهری (لوگو، رنگ سازمانی، فونت هاو..) و ویژگی های نوشتاری (شعار تبلیغاتی ، تگ لاین ها,..  ( یک برند موفق: اهداف واضح و صریح، مخاطبین مشخص، روابط خوب و احساس صمیمت ایجاد کردن با مشتری از اولویت های سیاست گذاری های برند است.

زمانی که برند شما قرار است در دنیای وب فعالیت داشته باشید و برای برند شدن در پلتفرم های اینترنتی فعالیت داشته باشد باید بدانید که یک اقدام خیلی بزرگ را شروع کردید و هر چه زودتر وارد این فضا شوید موفقیت بیشتری کسب خواهید کرد. فرض کنید در فضای واقعی بخواهید برای برند شدن تلاش کنید و تبلیغات و استراتژی های متفاوتی را اتخاز کنید. فقط میتوانید در همان فضایی که تبلیغات داشتید خودتان را معرفی و برند کنید در واقع این برای کسب و کار شما محدودیت ایجاد میکند. استفاده از دنیای وب، اینترنت، صفحات مجازی و رسانه ها کمک میکند به صورت نامحدود در هر سطحی از منطقه کشور یا بین المللی فعالیت داشته باشید. خیلی ها فکر میکنند فقط وبسایت داشتن کافیست برای اینکه برند شما بدرخشد منتها پرقدرت بودن در پلتفرم ها و رسانه های مختلف میتواند از برند شما را در دنیای وب برتر کند. در واقع با داشتن وبسایت مشتریان بالفعلتان را با تعامل داشتن با برندتان میتوانید به مشتریان بالقوه تبدیل کنید. این نکات را باید در نظر داشته باشید که یک طراحی خوب، وبسایتی با ویژگی های بصری و داشتن طراحی قابل استفاده برای سایتتان و برای گوشی های همراه و این نکته را در نظر داشته باشید گوگل یکسری پارامتر ها و المان هایی را در نظر میگیرد و با توجه به آن وبسایت شما را بررسی و رتبه بندی میکند. حتی برای اینکار ابزار ها و سایت های مختلفی را طراحی کرده است و میتوانید با آنها عملکردتان را بسنجید. یکی از این وبسایت ها google analithics است که از آنالیز هایی که گوگل برای وبسایت شما با توجه به فعالیت شما نشان میدهد و با استفاده از این آمار ها وبسایت خیلی بهتری میتوانید داشته باشید  .

آیا تا بحال به این فکر کردید وبسایتتان دارای چه ویژگی هایی باید باشد تا بیان کننده مفهوم برندتان باشد ؟

صفحه اصلی : چه طور بنظر بیایید – چه حرفی برای گفتن داشته باشید – چه چیزهایی را نباید بگید

صفحه توضیحات برندتان:هر چیزی که مربوط به دانش، مهارت، شخصیت و اعتبار برندتان است.

راه های ارتباطی:بلاگ ها – صفحه دانلود هایتان – هر چیزی که مستقیم به خودتان مربوط است.

بعد از وبسایت برای معرفی برندتان باید وارد فضای دیگری شوید.

صفحات اجتماعی: از فیس بوک و توییتر به لینکدین و یوتوب

جست و جوهای عمومی : بخشی از سایتتون – نقشه گوگل – لوکیشن

صفحه نتایج موتورهای جست و جو SERPs: هر موتور جست و جو ارگانیک که پیج شما رو نشون دهد.

برای برندینگ در دنیای وب باید استراتژی های ارتباطی همه جانبه ،تقویت چشم اندازهای آنلاین ، توسعه محتوا ، پاسخگو بازخورد های همه جانبه مشتریان باشید.

احساس صمیمیت ایجاد کردن با مشتری، فکر کردن به اینکه برند شما بهترین است استراتژی هاییست در جهت گسترش برند در دنیای وب که می توانند از همه ی ابزار های موجود استفاده کنند یا ابزار های جدیدی را به وجود آورند. خیلی ها وب برندینگ را با سئو سایت اشتباه میگیرند اما در واقع سئو بخش کوچکی از وب برندینگ است. در واقع از این روش برای انتقال حداکثر پیام یک سازمان میتوان استفاده کرد. برای چه کسب و کار کوچک و چه بزرگ وب برندینگ یکی از بهترین روش های بازاریابیست که از گسترش دنیای اینترنتی استفاده کرده و ارزش های سازمانی و پیام هایشان را در اختیار مخاطبان بگذارند و سرمایه گذاری نکردن در این قسمت ضرر های جبران ناپذیری بر کارو کسبتان میگذارد.

باشگاه مشتریان و یا CRM  جز بخش جدا نشدنی کسب و کار های امروزیست. با استفاده از این نرم افزار میتوانید میتوانید براحتی با مشتریانتان از راه دور و در بستر اینترنت در ارتباط باشید. وقتی یک لیست از مشتریانتان را داشته باشید به هر مناسبتی و با هر پیامی میتوانید ارتباط برقرار کنید. یکی از نرم افزار هایی که این روزها خیلی به گوش میخورد کلاب هاوس Clubhouse هست که میتوانید یک میز گفت و کو با مشتریانتان صحبت کنید، نظری بخواهید و به پیشنهادهایشان گوش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست