تنوع شبکه های اجتماعی از جمله اینستاگرام، فیس بوک، یوتوب، توییتر، اسنپ چت، تیک تاک و … باعث به وجود آوردن صنعتی بنام اینفلوئنسر را به وجود آورده است. شاید بحث اینفلوئنسر مارکتینگ نوپا باشد، اما در دنیا به چشم یک صنعت میبینند  آژانس ها و وبسایت های مختلفی وجود دارد از جمله: آپ فلوئنس، هایپ ادیتور ، اینفلوئنسر دی بی و …با داشتن وبسایت و پلتفرم های متفاوت با ایجاد اعتماد بین برند و کسب و کار های مختلف و اینفلوئنسر ها و پردازش آمارها و اطلاعات آن ها پتانسیل تاثیر گذاریشان را بررسی میکنند تا شرکت ها خیلی راحت و سریع اینفلوئنسر مورد نظرشان را انتخاب و با آن ارتباط برقرار کنند. در واقع این آژانس ها مدیریت روابط ، مدیریت کمپین های اینفلوئنسری، تجزیه و تحلیل های شخص سوم ، تقویت محتوا اینفلوئنسر و … را مدیریت و کنترل میکنند در واقع یکجور مارکت پلیس برای اینفلوئنسر ها هستند .
از انجایی که همچین آژانس هایی تقریبا در ایران وجود ندارد برای برند و صاحبین کسب و کار ها کار کمی سخت تر است. یکی از اساسی ترین چالش هایی که با آن روبرو هستند از جمله ساختن یک رابطه سازمان یافته و حرفه ای با اینفلوئنسر هاست. طبق آخرین تحقیقی که در سال 2020 برای یوتوب انجام شد تقریبا تمام صنعت ها از اینفلوئنسر  مارکتینگ استفاده کرد و اطلاعات و نتایج بدست آمده حاکی از این است که تمامی برند های پیشرو از آژانس های اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده کرده اند .طبق این تحقیق بیش از 4449 برند در کمپین های اینفلوئنسر ها در یوتوب شرکت کرده اند. سال 2020 با توجه به ویروس کرونا و اتفاقات پیش بینی نشده ای که اتفاق افتاد  که عواقب متفاوتی برای برند ها و شرکت ها به وجود اورده است. در دل این چالش ها فرصت های زیادی برای صفحات مجازی و اینفلوئنسر مارکتینگ فراهم شد.
خیلی از اینفلوئنسر ها در تلاشند تا فعالیت هایشان را بین المللی کنند. نکته جالبی که وجود دارد خیلی از کشور های اروپایی به اینفلوئنسرهایی که درآمد ماهیانه بین 2 تا 5 هزار دلار دارند میتوانند برای مهاجرت اقدام کنند و ویزا کشور مورد نظر بگیرند.
بسیاری از برندها و شرکت ها  می خواهند محصولاتشان را در کل دنیا به فروش بگذارند و کسب و کارشان را بین المللی کنند. بهترین راه استفاده از اینفلوئنسر های بین المللی است و برای فروش محصولاتشان در هر منطقه از اینفلوئنسر آن منطقه و یا کشور استفاده کنند و با این روش کاملا پر بازده می توانند از هزینه های تبلیغات اضافی جلوگیری کنند.
 اگر بخواهید اینفلونسر ها را دسته بندی کنیم از جمله: افراد مشهور (مانند بازیگران ، ورزشگاران، خوانندگان و … )، واینر ها ( افرادی که بیشتر کارهای کمدی و طنز انجام میدهند )، بالگر ها ( افردی که تولید محتوا دار ند و بیشتر سعی میکنند مسائل مختلف نقد و بررسی کنند) هستند . برای انتخاب یک اینفلوئنسر مناسب باید به این نکته توجه داشته باشید هر کدام از اینفلوئنسر ها یک شخصیتی دارند و یا بهتر بگوییم یک شخصیتی از خودشان در دنیای اینترنت به نمایش دراورده اند. پس اگر شخصیت برند شما خالق است نباید اینفلوئنسری انتخاب کنید که شخصتیت مزاح کننده داشته باشد. در واقع این انتخاب ها باعث میشود در ذهن مخاطب تضاد ایجاد شود و در دراز مدت تاثیر منفی داشته باشد. این روزها بیشتر برند و صاحبین کار و کسب ها برای تبلیغات از اینفلوئنسر ها استفاده میکنند. در واقع انتخاب یک اینفلوئنسر مناسب با برند شما خیلی مهم است.
برای اینکه یک اینفلوئنسر موفق باشید اولین قدم این است مشخص کنید می خواهید در چه حوزه یا حوزه هایی فعالیت داشته باشید. در واقع اهداف خودتان را مشخص کنید. ارزش هایی که برای خودتان مشخص می‌کنید وارد تولید محتوا و ایجاد رابطه با مخاطبانتان شوید تا جامعه گسترده تری از مخاطبان هدف داشته باشید. گام بعدی انتخاب شبکه یا شبکه های اجتماعی که می خواهید در آن فعالیت داشته باشید. سعی کنید برای تولید محتوا برنامه منسجم و هدفمند داشته باشید و با توجه به شبکه اجتماعی که انتخاب کردید پیش روید. با مخاطبانتان صادق باشید، برایشان اعتماد ایجاد کنید و بدانید از آنچه که فکر میکنید باهوش تر هستند.  در روابط با مخاطبانتان حداکثر احترام قائل شوید تا جدای از معروفیت به محبوبیت هم برسید. سعی نکنید به صرف پول تبلیغی را بپذیرید چون ممکن است مخاطب یکبار به شما اعتماد کند ولی با گذشت زمان از انتخاب شما دلسرد و اعتماد کردن به برایشان سخت میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست